Coupon
Heus Aqui Un Cavall Pallid
by Milton William Cooper


Overview -

Ni puc ni vull acceptar la teoria de que llargues seqUEncies d'accidents no relacionats determinen els esdeveniments mundials. Es inconcebible que els que tenen el poder i la riquesa no puguin unir-se amb un llaC comU, un interEs comU i un pla a llarg termini per decidir i dirigir el futur del mOn.  Read more...


 
In Stock.

This item is Non-Returnable.
FREE Shipping for Club Members
 
> Check In-Store Availability

In-Store pricing may vary

 
 
New & Used Marketplace 3 copies from $30.06
 
 
 

More About Heus Aqui Un Cavall Pallid by Milton William Cooper
 
 
 
Overview

Ni puc ni vull acceptar la teoria de que llargues seqUEncies d'accidents no relacionats determinen els esdeveniments mundials. Es inconcebible que els que tenen el poder i la riquesa no puguin unir-se amb un llaC comU, un interEs comU i un pla a llarg termini per decidir i dirigir el futur del mOn. Per a aquells amb recursos, fer el contrari seria totalment irresponsable. SE que jo seria el primer en organitzar una conspiraciO per controlar el resultat del futur, si fos una persona i una conspiraciO que encara no existIs. Ho faria intentant assegurar la supervivEncia dels principis en quE crec, la supervivEncia de la meva famIlia, la meva prOpia supervivEncia, i la supervivEncia de la raCa humana, i no per cap altra raO.

Crec, doncs, que s'estA jugant una gran partida d'escacs a uns nivells que amb prou feines podem imaginar, i nosaltres som els peons. Els peons nomEs sOn valuosos en determinades circumstAncies i sovint se sacrifiquen per obtenir un avantatge. Qualsevol que hagi estudiat estratEgia militar estA familiaritzat amb el concepte del sacrifici. Els que hagin estudiat seriosament la histOria probablement hauran descobert la veritable raO per la qual fem la guerra de forma regular.

Abans de llegir aquest llibre, us aconsello que jugueu almenys dues partides senceres d'escacs. Heu d'aprendre les normes amb les que ELLS juguen. Us heu de donar compte de manera objectiva que algunes peces sOn mEs valuoses que d'altres, i que el rei Es la mEs valuosa de totes. No podreu copsar la realitat si us enxampen amb la fantasia que ''aixO no Es just.'' Heu d'arribar a saber que el resultat final del joc Es l'Unic que compta. Us van mentir quan us van dir que ''no importa si guanyeu o perdeu, sinO com jugueu.'' Al mOn de l'elit guanyar ho Es tot. De fet, no hi ha res mEs. L'elit al poder intenta guanyar.

La meva recerca ha demostrat, en aquest punt, que el futur que ens han dibuixat gairebE pot ser impossible de canviar. No estic d'acord amb els mitjans que uns quants poderosos han triat per a acabar amb nosaltres. No estic en absolut d'acord que l'extermini sigui el nostre final. PerO si no podem fer despertar a la gent del seu somni, nomEs una guerra civil aturarA el resultat previst. No baso aquesta afirmaciO en el derrotisme, sinO en l'apatia de la majoria del poble nord-americA. Fa vint-i-cinc anys haguEs cregut el contrari - perO vint-i-cinc anys enrere jo tambE estava profundament adormit.

Se'ns han ensenyat mentides. La realitat no Es en absolut el que percebem.This item is Non-Returnable.

 
Details
  • ISBN-13: 9781911417774
  • ISBN-10: 1911417770
  • Publisher: Omnia Veritas Ltd
  • Publish Date: May 2017
  • Page Count: 414
  • Dimensions: 9 x 6 x 0.85 inches
  • Shipping Weight: 1.21 pounds


Related Categories

Books > Social Science > Freemasonry & Secret Societies
Books > Social Science > Conspiracy Theories

 
BAM Customer Reviews